jedno dievča ma naučilo "ne-sľubovať/ne-prisahať" a držím sa toho. Správam sa tak aby nebolo potrebné niečo sľubovať. Je to pre moju povahu jednoduchšie a pohodlnejšie.
slubim iba to o com viem ze tak je alebo ze to tak viem zariadit/urobit/splnit... nikdy som neslubil nieco o com by som nebol presvedceny ze tak je a toho sa drzim..dost pre mna znamena fakt ze sa clovek moze spolahnut na mna ked naozaj jasne nieco definujem a slubim
Ja beriem ako sľuby aj "prísľuby" (moja chudobná slovná zásoba, nenapadá mi vhodné synonymum), v ktorých nie je povedané doslova "sľubujem" a nerozlišujem medzi tým, či poviem, že niečo spravím, alebo že niečo sľubujem. Každé slovo treba dodržať!
záleží na tom, komu a čo
sľuby čo dám sama sebe - v podstate niečo ako ciele či sny sa snažím vždy splniť, zatial som nesplnila len jeden
sľuby ako že "slubujem ti to a to" iným ľudom väčšinou nedávam, iba v krajnom prípade a to sa tiež snažím dodržať
Som kedysi veľa sľuboval a neplnil som sľuby. Raz keď ma uniesol čabraka a mi jednu vlepil, tak mi prišlo ľúto, že toľko ľudí sa spoliehalo na mňa a že moje slovo stojí sťa Bugárové slovo, tak som každý sľub si zapisujem do môjho úlohovníka, kde zažívam slastný pocit, keď odškrtávam splnenú povinnosť/sľub/aktivitu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
sľuby čo dám sama sebe - v podstate niečo ako ciele či sny sa snažím vždy splniť, zatial som nesplnila len jeden
sľuby ako že "slubujem ti to a to" iným ľudom väčšinou nedávam, iba v krajnom prípade a to sa tiež snažím dodržať